Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM6)
TM6

Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM6)

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Focaccia

  • 300 g water
  • 3 tsp honey
  • 2 tsp dried instant yeast (8 g)
    ou 20 g fresh yeast, crumbled
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 400 g strong wholemeal bread flour
  • ½ tsp fine sea salt

Finalisation

  • 150 g onions, halved vertically
  • 150 g red pepper, cut in 4 wedges
  • 30 g olive oil
  • 15 g fresh rosemary leaves, cut in pieces
  • ¼ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1544 kJ / 369 kcal
Protides
10 g
Glucides
57 g
Lipides
11 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
3.5 g
Sodium
201 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives