Appareils et accessoires
Grated Carrot Salad
Préparation 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
carrots peeled (approx. 4 carrots)600 g
-
shallot halved25 g
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
extra virgin olive oilsunflower oil40 g
-
vinegar (e.g. cider, red wine)25 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
243.4 mg
Protides
1.7 g
Calories
664.6 kJ /
158.9 kcal
Lipides
10.3 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
16.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Thai Cucumber Salad
15min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Pea and Mint Soup
20min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Smoked Salmon Pâté
5min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup
30min