Appareils et accessoires
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Préparation 25min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
12.8 g
Calories
2076.8 kJ /
497 kcal
Lipides
16.2 g
Fibre
12.7 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Italiaanse brunch
1h 30min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Koken van bulgur
35min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min