Appareils et accessoires
Italian sandwich Rolls
Préparation 10min
Total 2h 45min
8 portions
Ingrédients
-
dried instant yeast7 g
-
water plus extra to steam300 g
-
baker's flour500 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to grease and brush
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
293.9 mg
Protides
7.9 g
Calories
955.9 kJ /
228.5 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
45.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Fry bread
35min
Easy marshmallows
4h 25min
Citrus dust
4h 10min
Baguettes
3h 45min
Caramel Brownies
1h 20min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Hamburger rolls
2h 20min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26h 30min
Scotch eggs
50min
Cornish pasties
2h
Easy brioche
1h 50min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min