Appareils et accessoires
Taartje met chocolade-praliné
Préparation 5min
Total 2h 30min
6 porties
Ingrédients
Bladerdeeg
-
suiker30 g
-
bloem125 g
-
zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes60 g
-
melk35 g
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
pure chocolade in stukken40 g
-
melkchocolade met praliné vulling, in stukken170 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
chocolade paaseieren (optionnel) voor de afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
123.5 mg
Protides
9.2 g
Calories
2772.8 kJ /
665.3 kcal
Lipides
43.2 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
58.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Sunrise smoothie
10min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Vloeibare karamel
25min
Romige courgettensoep
35min
Groene pepersaus
20min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Ananas zandkoekjes
2h
Brownie koekjes
1h 35min
Cijfertaart
Pas d’évaluation