Appareils et accessoires
Gevulde kroketten
Préparation 35min
Total 2h 30min
14 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 14 porties
Sodium
16858.1 mg
Protides
370.4 g
Calories
26656 kJ /
6370.9 kcal
Lipides
443.8 g
Fibre
21.3 g
Graisses saturées
199.1 g
Glucides
227.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Picknick
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Champagne crème cake
Pas d’évaluation
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h