Appareils et accessoires
Chocolate butter cream
Préparation 5min
Total 10min
400 g
Ingrédients
Chocolate buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
Dutch cocoa powder20 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 400 g
Sodium
22.6 mg
Protides
4.7 g
Calories
7878.3 kJ /
1882.9 kcal
Lipides
99.9 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
63.2 g
Glucides
261.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Icing sugar
10min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Basic muffin mix
30min
Buttercream Icing
5min
Buttercream icing
5min
Melting moments with lemon cream
45min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Cream cheese frosting
5min