Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Roggecrackers
- 1 ½ tl venkelzaad, gedroogd
- 1 tl karwijzaad
- 100 g roggebloem
- 100 g volkoren tarwebloem
- 1 ½ tl lijnzaad, grond
- ½ tl zachte bruine basterdsuiker
- ½ tl zeezout
- ¼ tl bakpoeder
- 135 g water
Humus
- 240 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)
- 1 teentje knoflook
- 1 citroen, alleen het versgeperst sap
- 3 el yoghurt, 0,1% vet
- ¼ - ½ tl sumak, naar smaak
- ½ tl zeezout
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 762 kJ / 181 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Bessenlikeur
30 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
XXL - Pompoensoep
50min