Ærte- og pancetta risotto
TM6 TM5 TM31

Ærte- og pancetta risotto

4.7 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g parmesanost skåret i mindre stykker
  • 40 g skalotteløg halve
  • 50 g olivenolie plus ekstra til stegning
  • 200 g ærter, frost optøet
  • 100 g hvidvin, tør
  • 200 g risottoris
  • 450 g kogevand, fra grøntsager
    ou 450 g kyllingebouillon
  • 150 g pancetta skåret i tern (1 cm)
  • 30 g madlavningsfløde, ca. 18%
    ou 30 g smør i tern
  • 2 - 3 knivspids sort peber, stødt
  • 5 - 10 mynteblade, friske hakket, efter smag
  • havsalt efter smag

Infos nut.
par 1 portion
Calories
563 kcal / 2357 kJ
Protides
20.7 g
Lipides
33.8 g
Glucides
44.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

Tout montrer