Appareils et accessoires
Spaghetti carbonara
Préparation 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (optionnel)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
2528 kJ /
604 kcal
Lipides
27 g
Fibre
4.6 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Vegetarische pizza
Pas d’évaluation
Lasagne bolognese
2h 30min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Risotto bolognese
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Alpengratin
50min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Kipfilets pizzaiola
55min