Appareils et accessoires
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Préparation 40min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2244.6 mg
Protides
210.4 g
Calories
5271.8 kJ /
1260 kcal
Lipides
36 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
7.6 g
Glucides
11.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Zeevruchtennat met champagne
Pas d’évaluation
Cashew cheddarkaas
Pas d’évaluation
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Pas d’évaluation
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Glühwein
15min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Volkorenbrood
Pas d’évaluation