Versions compatibles
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Protides
- 210.4 g
- Glucides
- 11.3 g
- Lipides
- 36 g
- Graisses saturées
- 7.6 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 2244.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Proteïnepudding
6h 35min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Goulash van linzen en champignons
45 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Sangria
10min
Pisco sour
Pas d’évaluation
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min