Appareils et accessoires
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Préparation 30min
Total 2h
2 porties
Ingrédients
Zeebaars
-
verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)15 g
-
water250 g
-
2 tl gedroogde gistverse gist20 g
-
broodbloem en iets meer om te strooien400 g
-
zout1 tl
-
citroen in plakjes1
-
zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g1
-
zout naar eigen smaak2 tl
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
-
water500 g
-
nieuwe aardappelen klein, ongeschild200 g
-
diepgevroren sperziebonen200 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3852.1 mg
Protides
241.3 g
Calories
8361.7 kJ /
1998.5 kcal
Lipides
27.8 g
Fibre
15.9 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
181.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Groen gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Geel gekleurde eieren
55min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Appelmuffins
40min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min