Appareils et accessoires
Champignon- en chocolademuffins
Préparation 5min
Total 1h
12 stuks
Ingrédients
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bewerken
-
100 g donkere chocolade, 70%, in stukkendonkere chocolade 85%, in stukken100 g
-
verse champignons de Paris, gehalveerd200 g
-
melk120 g
-
80 g boter, in stukkenolie80 g
-
oploskoffie (optionnel)1 tl
-
suiker90 - 110 g
-
vanillearoma1 tl
-
eieren2
-
patisserie bloem (zie variatie)120 g
-
ongezoete cacaopoeder30 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
153.8 mg
Protides
4 g
Calories
816.9 kJ /
195.2 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
19.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Champignon
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Perzik- en Amandelijs
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Drie kaas pides
1h 40min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Zwart-Wit Muffins
1h
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Kipnuggets
40min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Gozleme
1h 40min