Appareils et accessoires
Turkse flatbreads
Préparation 15min
Total 2h 10min
24 sneetjes
Ingrédients
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
3 g
Calories
400 kJ /
96 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0.9 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Charoset
15min
Brioche
5h
Pizzadeeg
1h
Broodkruimels
5min
Fijngehakt rauw vlees
35min
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Gekruide noten
45min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Gozleme
1h 40min