Appareils et accessoires
Leftover Vegetable Stock
Préparation 10min
Total 50min
3 jars
Ingrédients
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1635 mg
Protides
3 g
Calories
392 kJ /
94 kcal
Lipides
1 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11h
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Plain Yoghurt
14h
Ratatouille
40min
Pineapple and Rum Pancakes
40min
Tomato sauce
40min
Simple Granola
25min
Rich Tomato Sauce
30min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Best Basic Houmous
5min