Appareils et accessoires
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Préparation 50min
Total 1h 30min
6 porties
Ingrédients
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (optionnel)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
573 kJ /
137 kcal
Lipides
5 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
lagere GI
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Pas d’évaluation
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Omelet van eiwit
35min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Aardappelgoulash
1h
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Pas d’évaluation
Stoofgerecht met tofu
30min
Melkbrood
2h 20min