Aloha Carrot Cake

Aloha Carrot Cake

4.7 111 évaluations
Préparation 10min
Total 1h 20min
12 portions

Ingrédients

Cake
  • vegetable oil plus extra to grease
    3 ½ oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    7 oz
  • carrots (approx. 3 medium), peeled, cut into pieces, plus extra, sliced into curls, to garnish
    6 oz
  • sugar
    7 oz
  • large eggs
    2
  • baking powder
    1 tsp
  • baking soda
    1 tsp
  • cinnamon
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • canned crushed pineapple in juice, undrained
    8 oz
    8 oz canned pineapple pieces, in juice, in juice, undrained
Cream Cheese Frosting
  • cream cheese chilled, cut into 4 pieces
    3 oz
  • unsalted butter room temperature
    1 oz
  • lemon juice
    2 - 3 tsp
    2 - 3 tsp pineapple juice
  • confectioners sugar
    7 oz
  • ground nutmeg
    ¼ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 336 kcal / 1405.8 kJ
Protides 3.8 g
Lipides 13.9 g
Glucides 50.3 g
Fibre 1.3 g
Graisses saturées 3.5 g
Sodium 382.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...