
Appareils et accessoires
Nut bolognese
Préparation 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)40 g
-
hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)150 g
-
mixed herbs de Provence3 tbsp
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes, canned800 g
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing15 g
-
sugar2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable broth powder1 heaped tbsp
-
lukewarm water100 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
451.1 kcal /
1887.2 kJ
Protides
11.4 g
Lipides
38.8 g
Glucides
21.4 g
Fibre
9.5 g
Graisses saturées
5.2 g
Sodium
385.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Flexitarian Favourites
12 Recettes
International
International