Appareils et accessoires
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
Préparation 15min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
Hollandaisesaus
-
water15 g
-
citroensap30 g
-
boter in stukken225 g
-
eierdooiers (van grote eieren)4
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
Zalm, asperges en rijst
-
30 g verse peterseliebladerenverse korianderbladeren30 g
-
citroen enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg1
-
jasmijnrijst285 g
-
water1000 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder½ tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
340 g broccoliroosjesgroene asperges340 g
-
verse zalmfilets zonder vel (ong. 3 cm dik)450 g
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
citroensap1 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
672 mg
Protides
33 g
Calories
3778 kJ /
903 kcal
Lipides
58 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
32 g
Glucides
62 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza-Burrata
1h 40min
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Cheesecake
1h 30min
Cijfertaart
Pas d’évaluation
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Pompoensoep met room
35min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Express Aardbeien Dessert
5min