Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bladerdeeg
- 200 g boter, in stukken (1-2 cm), bevroren
- 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 90 g koud water
- ½ tl zout
Gekarameliseerde uien
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 110 g spekblokjes
- 250 g uien, in acht gesneden, lagen gescheiden
- 20 g donkerbruine suiker
- 20 g balsamicoazijn
- ½ tl zout
Kipvulling
- 600 g water
- 500 g kiphaasjes
- 220 g zoete aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 3 takjes verse tijm, en iets meer als afwerking
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 150 g verse champignons, in vieren gesneden
- 40 g boter
- 30 g bloem
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 50 g room, 35% vet
- melk, om te kleuren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3442.3 kJ / 819.5 kcal
- Protides
- 29.8 g
- Glucides
- 57.4 g
- Lipides
- 51.3 g
- Graisses saturées
- 28.3 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodium
- 1275.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Haver horchata
Pas d’évaluation
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Pas d’évaluation
Azteca taart
1h
Spek en fontina gerolde pizza
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Rucola taart
Pas d’évaluation
Hong Kong rijst met worst
Pas d’évaluation
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min