Appareils et accessoires
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Préparation 10min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
4 g
Calories
737 kJ /
176 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Vloeibare custard
Pas d’évaluation
Fruitige saladedressing
5min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Snel vruchtenijs
10min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min