Mixed berry pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Mixed berry pavlova stack

4.7 (31 évaluations )

Ingrédients

Raspberry coulis

  • 200 g fresh raspberries or frozen
  • 100 g caster sugar
  • 20 g freshly squeezed lemon juice

Pavlova

  • 330 g white sugar
  • 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp cornflour

Raspberry cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 20 g fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained
  • 500 g fresh mixed berries, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1451 kJ / 345 kcal
Protides
4 g
Glucides
43 g
Lipides
18 g
Graisses saturées
11.4 g
Fibre
3 g
Sodium
90.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives