Appareils et accessoires
Karamel parfait
Préparation 20min
Total 7h
10 stuks
Ingrédients
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1801 kJ /
430 kcal
Lipides
33 g
Fibre
0.6 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Pas d’évaluation
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Mexicaanse limoensoep
40min
Aardbeien mille-feuille
5h
Advocaat
10min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min