Appareils et accessoires
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Préparation 15min
Total 5h 30min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1104 mg
Protides
44 g
Calories
1990 kJ /
475 kcal
Lipides
21 g
Fibre
6.9 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slowcooken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Mai tai
10min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Arabische kip met couscous
45min
Azteca taart
1h
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min