Appareils et accessoires
Tapenade
Préparation 5min
Total 10min
280 g
Ingrédients
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 50 gram
Sodium
816 mg
Protides
1.2 g
Calories
675 kJ /
160.5 kcal
Lipides
16.3 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
1.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Béarnaise sauce
20min
Sun-dried tomato tartare
15min
Muhamara dip
30min
Caponata
50min
Sabayon
15min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Muhamara dip
5min