Appareils et accessoires
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
Préparation 15min
Total 13h
8 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, sliced in rounds (2 mm)10 g
-
brown sugar80 g
-
dark soy sauce200 g
-
vegetable oil20 g
-
chicken thighs, boneless skin on8
-
water300 g
-
500 g broccoli floretspak choi500 g
-
spring onions thinly sliced, for garnishing2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1585.4 mg
Protides
35 g
Calories
2139 kJ /
511.3 kcal
Lipides
34.9 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
13.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Keeping It Cosy
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Shepherd's Pie
1h 40min
Sticky Sesame Chicken
40min
Lemon Chicken
20min
Curry Noodles with Pork
45min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Sticky Chilli Beef
55min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h