Seafood Laksa
TM6 TM5

Seafood Laksa

3.9 (32 évaluations )

Ingrédients

  • 4 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 30 g coconut oil
  • 5 g fresh coriander leaves, plus 1 Tbsp roughly chopped leaves
  • 100 g fresh baby sweetcorn, halved lengthways
  • 80 g Thai green curry paste (see tips)
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 800 g tinned light coconut milk
    ou tinned coconut milk
  • 100 g mangetout
  • 100 g rice vermicelli noodles
  • boiling water, for soaking noodles
  • 300 g fresh mixed seafood
  • 1 fresh red chilli, thinly sliced, for garnishing
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1816 kJ / 435 kcal
Protides
18 g
Glucides
34 g
Lipides
25 g
Graisses saturées
20 g
Sodium
1720 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives