
Appareils et accessoires
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
Préparation 40min
Total 3h 10min
12 pieces
Ingrédients
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Milk Chocolate Ganache
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)9 ½ oz
-
heavy whipping cream6 ½ oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Infos nut. par 1 piece
Calories
494 kcal /
2067 kJ
Protides
8 g
Lipides
28 g
Glucides
55 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
16 g
Sodium
62 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recettes
États-Unis
États-Unis

Thermomix® Noir
14 Recettes
États-Unis
États-Unis