Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts

Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts

4.8 12 évaluations
Préparation 40min
Total 3h 10min
12 pieces

Ingrédients

Chocolate Pastry Dough
  • all-purpose flour plus extra to dust
    12 oz
  • confectioners sugar
    5 oz
  • almond flour
    2 oz
  • Dutch-processed cocoa powder
    1 oz
  • salt
    ⅛ tsp
  • unsalted butter diced, chilled
    6 oz
  • large eggs
    2
Milk Chocolate Ganache
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    9 ½ oz
    9 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks
  • heavy whipping cream
    6 ½ oz
  • glucose (see Tip)
    ½ oz
Assembly
  • fresh raspberries
    16 oz

Infos nut. par 1 piece

Calories 494 kcal / 2067 kJ
Protides 8 g
Lipides 28 g
Glucides 55 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 16 g
Sodium 62 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...