
Appareils et accessoires
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
Préparation 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
water divided1010 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste1 pinch
-
cilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
asparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught sockeye salmon (3 cm thick)450 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
903 kcal /
3778 kJ
Protides
33 g
Lipides
58 g
Glucides
62 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
32 g
Sodium
672 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Cookidoo® Served 2022
10 Recettes
Canada
Canada

Dynamic Duo - Second Bowl Advantage
15 Recettes
Canada
Canada