Japanese Cheesecake (Anna) Metric
TM6 TM5

Japanese Cheesecake (Anna) Metric

3.7 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 15 g unsalted butter to grease
  • 8 eggs, large room temperature
  • water, boiling for bain-marie
  • 340 g cream cheese room temperature, in pieces
  • 115 g unsalted butter room temperature, in pieces
  • 115 g whole milk
  • 2 ¼ tsp lemon juice
  • ¼ tsp salt
  • 115 g cake and pastry flour
  • 30 g cornstarch
  • 225 g sugar
  • ½ tsp cream of tartar
  • berries, mixed, fresh to garnish

Infos nut.
par 1 slice
Calories
344 kcal / 1439 kJ
Protides
7 g
Lipides
22 g
Glucides
30 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
12 g
Sodium
205 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives