Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)

Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)

4.6 28 évaluations
Préparation 30min
Total 3h 20min
8 portions

Ingrédients

Pie Dough
  • all-purpose flour plus extra to dust
    12 oz
  • sugar
    ½ oz
  • salt
    ½ tsp
  • unsalted butter cubed, plus extra to grease
    12 oz
  • ice cold water
    4 oz
Apple Filling
  • sugar plus extra to sprinkle
    5 oz
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • dessert apples (e.g. Honeycrisp, Gala, Granny Smith, Empire or Mutsu), cored and cut into wedges (½ in.)
    36 oz
  • honey
    2 oz
  • cornstarch
    1 oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • ground cinnamon
    ¼ tsp
  • lemon juice (juice of 1 lemon)
    1 ½ - 2 oz
  • large egg
    1
  • water
    1 tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 606 kcal / 2536 kJ
Protides 6 g
Lipides 30 g
Glucides 79 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 19 g
Sodium 162 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...