Appareils et accessoires
Japanese Souffle Pancakes
Préparation 15min
Total 40min
8 pieces
Ingrédients
-
large eggs4
-
cream of tartar¼ tsp
-
sugar3 tbsp
-
3 oz all-purpose flour, siftedcake flour sifted3 oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder2 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
1 tbsp Japanese mayonnaisemayonnaise1 tbsp
-
non-stick spray oil
-
water divided, to cook4 tbsp
-
maple syrup to serve
-
unsalted butter to serve
-
fresh berries to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
141 mg
Protides
4 g
Calories
464 kJ /
111 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dynamic Duo
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Homemade Thai Iced Tea
10min
Classic Pancakes
50min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Mint Chocolate Chip Ice Cream
8h 15min
Waffles
25min
Chocolate Ganache Brownie
3h
Rainbow Cake
2h 10min
Chocolate Cookie Churros
2h
Mexican Style Café de Olla
30min
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben)
2h 10min
Pancake and Fruit Kebobs
1h
Brioche Buns
2h