Appareils et accessoires
Japanese Souffle Pancakes
Préparation 15min
Total 40min
8 pieces
Ingrédients
-
large eggs4
-
cream of tartar¼ tsp
-
sugar3 tbsp
-
3 oz all-purpose flour, siftedcake flour sifted3 oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder2 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
1 tbsp Japanese mayonnaisemayonnaise1 tbsp
-
non-stick spray oil
-
water divided, to cook4 tbsp
-
maple syrup to serve
-
unsalted butter to serve
-
fresh berries to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
141 mg
Protides
4 g
Calories
464 kJ /
111 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dynamic Duo
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Pas d’évaluation
Tiramisu
5h 20min
Glazed Lemon Muffins
1h
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Chai latte ice cream
15h
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Cake in a Jar
35min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Blueberry Swirl Cheesecake
8h 55min
Cinnamon Hot Toddy
35min
Crispy Donuts
2h 30min
Peanut Butter Kiss Cookies
40min