Fruit Tart
TM6

Fruit Tart

4.4 (19 évaluations )

Ingrédients

Pastry Dough

  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 5 ½ oz sugar
  • 11 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 5 ½ oz unsalted butter, cold, in pieces
  • 1 pinch salt
  • 1 large egg
  • 1 egg yolk, from a large egg

Pastry Cream

  • 1 lemon, thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish
  • 4 oz sugar
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 ½ oz corn starch
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 17 oz whole milk
  • 20 oz mixed fresh fruit (approx. 3 pints)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1552 kJ / 371 kcal
Protides
6 g
Glucides
55 g
Lipides
15 g
Graisses saturées
8 g
Fibre
2 g
Sodium
43 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives