Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting

Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting

4.9 60 évaluations
Préparation 20min
Total 1h 20min
24 pieces

Ingrédients

Zucchini Cupcakes
  • zucchini cut into rounds (1 in.)
    8 oz
  • large eggs
    3
  • sugar
    8 oz
  • neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower
    3 ½ oz
  • orange juice
    3 ½ oz
  • all-purpose flour
    12 oz
  • ground cinnamon
    2 tsp
  • baking powder
    2 tsp
  • baking soda
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground cloves
    ¼ tsp
Cream Cheese Frosting
  • confectioners sugar
    12 oz
  • cream cheese diced
    8 oz
  • unsalted butter diced
    4 oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • zucchini slices, dehydrated, to garnish

Infos nut. par 1 piece

Calories 260 kcal / 1088 kJ
Protides 3 g
Lipides 12 g
Glucides 36 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 5 g
Sodium 225 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...