Appareils et accessoires
Veggie and Fruit Muffins
Préparation 10min
Total 30min
12 pieces
Ingrédients
-
zucchini cut into pieces (1 in.)5 oz
-
carrot cut into pieces (1 in.), (approx. 1 carrot)3 oz
-
apple quartered (approx. 1 sm.)3 oz
-
coconut oil2 ½ oz
-
coconut sugar6 oz
-
water1 oz
-
banana (approx. 1 banana)4 oz
-
whole wheat flour7 oz
-
vanilla1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 ¼ tsp
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
148.6 mg
Protides
2 g
Calories
768.5 kJ /
183.7 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
31.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Back to School
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot Cake Cookies
35min
Boosted Breakfast Muffins
1h
Matcha Granola Muffins
25min
Chocolate Apple Date Balls
10min
Black Bean Brownies
35min
Zucchini Bread
1h 15min
Superfood Breakfast Muffins
1h
Honey and Oat Grahams
35min
Banana and Strawberry Muffins
1h
Oatmeal Raisin Cookies
50min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55min
Banana Walnut Muffins
35min