Appareils et accessoires
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
Préparation 10min
Total 2h 25min
3 pieces
Ingrédients
-
glutinous rice soaked for 30 minutes, drained500 g
-
water500 g
-
palm sugar (gula Melaka) cut in chunks50 g
-
caster sugar350 g
-
hot water1550 g
-
banana leaves wiped clean (see tips)3
-
cooking oil to grease
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
21 mg
Protides
11 g
Calories
4728 kJ /
1130 kcal
Lipides
1 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
269 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Wholemeal Mantou
1h
Dried Shrimp Sambal
55min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Homemade Pandan Kaya
55min