Mini Chicken Pies
TM5 TM6

Mini Chicken Pies

4.7 (43 évaluations )

Ingrédients

  • 17 ½ oz water
  • 2 tsp chicken stock paste (see Tip)
  • 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, cubed (1½ in.)
  • 4 oz yellow onions, halved
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 ½ oz salted butter
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 1 ½ oz whole milk
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 5 sheets puff pastry (see Tip)
  • 1 large egg, lightly whisked

Infos nut.
par 1 portion
Calories
523 kJ / 125 kcal
Protides
6 g
Glucides
8 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
0 g
Sodium
122 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives