Appareils et accessoires
Tomato Soup Paste
Préparation 5min
Total 35min
2 jars
Ingrédients
-
fresh tomatoes ripe, peeled skin and cut in quarters600 g
-
red onions cut in quarters150 g
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
vegetable oil130 g
-
tomato purée200 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought, adjust to taste2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
996 mg
Protides
6 g
Calories
3130 kJ /
748 kcal
Lipides
66 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hot Pot Gathering
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Temaki Sushi
1h
Spiralized Candied Sweet Potatoes
1h
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Bellini
5min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Chilli Lime Steamed Corn
25min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Mustard Green Rice
35min
Rich Fruit Cake
25h 25min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min