Appareils et accessoires
Roasted Chickpeas
Préparation 10min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
tinned chickpeas rinsed, drained then patted dry (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
vegetable oil10 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried chilli flakes to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
361.4 mg
Protides
4.5 g
Calories
426 kJ /
102 kcal
Lipides
4.5 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot salad
10min
Nut and Seed Butter
10min
Raw Chocolate Snaps
1h 5min
Savoury Flapjacks
45min
Australian Oat Damper
55min
Turmeric Tonic with Honey
10min
Seeded Protein Crackers
30min
Multi-seed Cocoa Bars
50min
Mini Banana and Oat Bakes
20min
Smooth Peanut Butter
5min
Carrot Cake Cookies
35min
Chocolate Hazelnut Energy Balls
10min