Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 gramů směsi sušených hub
- 1000 gramů vody, plus horká voda extra, pro namáčení hub
- 170 - 200 gramů cibule, napůl
-
20
gramů oleje
ou 20 gramů olivového oleje - 1 špetka pepře černého, mletého
-
2
polévkové lžíce dochucovací pasty, domácí
ou 2 kostky bujónu - ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů těstovin do polévky, nudlí
- petrželová nať, nakrájená
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 567 kJ / 135 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 15 g
- Lipides
- 6 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 214 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Lišková polévka
1h 40min
Zabijačková černá polévka
35min
Houbová směs na rychlou polévku
10min
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35min
Žampiónová krémová polévka
20min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Křenová polévka s bramborami
30min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Žampiónová krémová polévka
20min
Zeleninová polévka s těstovinami
50min