
Appareils et accessoires
Dessert pizzas (Jo Whitton)
Préparation 25min
Total 1h 15min
16 portions
Ingrédients
Bases
-
coconut flour80 g
-
raw almonds300 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
eggs8
-
macadamia oil130 g
-
coconut milk220 g
-
pure maple syrup1 tbsp
Chocolate hazelnut spread
-
hazelnuts roasted and skins removed60 g
-
dairy free dark chocolate broken into pieces (approx. 2 cm)50 g
-
raw cacao powder15 g
-
coconut milk100 g
-
coconut oil70 g
-
pure maple syrup70 g
Zabliagone
-
egg yolks3
-
pure maple syrup2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
frozen mixed berries (see Tips)500 g
-
flaked almonds80 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
422 kcal /
1773 kJ
Protides
10.773 g
Lipides
35.662 g
Glucides
14.351 g
Fibre
4.085 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Our 15th anniversary
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande