Gluten-free Artisan Bread
TM6 TM5

Gluten-free Artisan Bread

4.5 (137 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g almonds
  • 2 tsp dried instant yeast
    ou 20 g fresh yeast, crumbled
  • 400 g gluten free flour (see tip)
  • 60 g olive oil, plus extra for greasing
  • 300 g sparkling mineral water
  • 3 large eggs, 1 beaten for glazing
  • 1 Tbsp sugar
  • 1 Tbsp xanthan gum
  • 1 ½ tsp gluten-free baking powder
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 - 2 Tbsp sesame seeds, for sprinkling (optionnel)
  • 100 g water, hot

Infos nut.
par 1 slice
Calories
893 kJ / 214 kcal
Protides
4 g
Glucides
26 g
Lipides
10 g
Graisses saturées
1.4 g
Sodium
276 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives