Mantou Buns with Butternut Squash Soup
TM6

Mantou Buns with Butternut Squash Soup

4.4 (80 évaluations )

Ingrédients

Mantou Buns

  • 1 ½ tsp active dry yeast
  • 1 ½ oz brown sugar
  • 8 ½ oz water
  • 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 2 tsp vegetable oil, plus extra to grease
  • 1 tsp salt

Butternut Squash Soup

  • 1 oz unsalted butter, cold, cubed (1 in.)
  • 1 oz yellow onion
  • 14 oz butternut squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.)
  • 3 ½ oz russet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
  • 2 oz raw cashews
  • 24 oz water (see Tip)
  • salt, to taste
  • white pepper, to taste
  • mixed fresh herbs, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1014 kJ / 242 kcal
Protides
6 g
Glucides
43 g
Lipides
5 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
1 g
Sodium
200 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives