Appareils et accessoires
Spicy Pulled Beef
Préparation 10min
Total 8h 10min
4 portions
Ingrédients
-
onions sliced90 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
beef stock300 g
-
coffee, brewed150 g
-
fresh red chillies sliced, deseeded if desired2
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
garlic cloves sliced2
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
beef (e.g. topside joint)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
590 mg
Protides
28 g
Calories
1240 kJ /
297 kcal
Lipides
17 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cook and Sous-vide
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Browned chicken mince
20min
Beef Satay with Rainbow Noodles
1h 30min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Browned Turkey Strips
15min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Refried Beans
20min
Mexican Meatballs with Black Beans
1h 5min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3h 50min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5h 50min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1h 45min