Appareils et accessoires
Vegan kaas dip
Préparation 15min
Total 40min
8 porties
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
480.2 mg
Protides
2.9 g
Calories
412.8 kJ /
98.7 kcal
Lipides
3.5 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
14.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan kaas
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Groente-Omeletten
30min
Pasta met crème van pistache
30min
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Glühwein
15min
Halloween broodjes
Pas d’évaluation
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation