
Appareils et accessoires
Piña colada ice cream with grilled pineapple
Préparation 25min
Total 24h 25min
6 portions
Ingrédients
Piña colada ice cream
-
raw sugar50 g
-
fresh pineapple peeled, cored and cut into pieces (3 cm - see Tips)200 g
-
sour cream250 g
-
coconut cream200 g
-
Malibu® rum (see Tips)80 g
Grilled pineapple
-
fresh pineapple peeled, cored and cut into wedges (approx. 6 cm in length)400 - 600 g
-
coconut flakes toasted, for decorating30 g
-
fresh mint leaves for decorating
Infos nut. par 1 portion
Calories
324.1 kcal /
1361.4 kJ
Protides
2.4 g
Lipides
25 g
Glucides
21.7 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
18.3 g
Sodium
17.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande