Appareils et accessoires
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Préparation 15min
Total 45min
12 pieces
Ingrédients
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (optionnel)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
356.4 mg
Protides
7.2 g
Calories
1047.9 kJ /
250.5 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
21.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Making Memories
25 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetable Cheese Muffins
35min
Kale Biscotti
1h
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Chickpea and Ham Balls
35min
Mini Apple and Cinnamon Muffins
30min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Mini Banana and Oat Bakes
20min
Carrot, Apple and Chia Muffin Bites
1h 15min
Apple Pancakes
30min
Carrot Cake Cookies
35min
Banana and Oat Muffins
35min