Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp, 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto, ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (optionnel)
- 400 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut, süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
ou 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protides
- 51 g
- Glucides
- 70 g
- Lipides
- 43 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Zeytinyağlı Enginar
1h
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48h 20 min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1h
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
No ratings
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20min
Etli Türlü
1h 20min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Domates Soslu Spagetti
55min
Domates Soslu Bulgurlu Köfte (Bebek Yemeği)
45min
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Orman Kebabı
1h