Appareils et accessoires
Pumpkin Kaya
Préparation 5min
Total 35min
2 jars
Ingrédients
-
water500 g
-
pumpkin flesh only, cut in cubes (3 cm)600 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes100 g
-
pandan leaf lower part only (10 cm) (see tips)1
-
molasses powder100 g
-
½ tsp rock saltbamboo salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Protides
11 g
Calories
2414 kJ /
577 kcal
Lipides
24 g
Fibre
10 g
Glucides
91 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Vegan
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pineapple Tarts
1h 30min
Potato Buns
3h
Homemade Soy Milk
35min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Wholemeal Mantou
1h
Killer Toast
2h