
Appareils et accessoires
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
Préparation 10min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
red onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
new potatoes cut in pieces (1 cm)200 g
-
fresh green peas160 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
bay leaf1
-
cauliflower florets (2-3 cm)300 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
452.4 kcal /
1892.8 kJ
Protides
23.3 g
Lipides
27.3 g
Glucides
30.5 g
Fibre
8.6 g
Graisses saturées
10.2 g
Sodium
487.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Celebrate Spring
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande