Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables

Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables

3.3 31 évaluations
Préparation 10min
Total 55min
4 portions

Ingrédients

  • fresh mint leaves only
    5 sprigs
  • garlic clove
    1
  • red onions quartered
    80 g
  • olive oil
    20 g
  • lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)
    400 g
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • new potatoes cut in pieces (1 cm)
    200 g
  • fresh green peas
    160 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • water
    100 g
  • bay leaf
    1
  • cauliflower florets (2-3 cm)
    300 g
  • carrots sliced (5 mm)
    200 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 452.4 kcal / 1892.8 kJ
Protides 23.3 g
Lipides 27.3 g
Glucides 30.5 g
Fibre 8.6 g
Graisses saturées 10.2 g
Sodium 487.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...